Kost och träning

Kost och träning är två saker som helt och hållet går hand i hand. Det fungerar inte att tänka att man ska börja träna för att t.ex. gå ned i vikt utan att även tänka på sina matvanor. En tränande kropp behöver mer mat för att orka bygga de där musklerna du strävar efter. Vill man gå ned i vikt får man inte heller tro att man ska sluta äta helt, för då kommer det gå riktigt riktigt illa.

Lagom är alltid bäst, men lagom kan vara helt olika saker beroende på hur mycket och hur hårt man tränar. Vi behöver äta olika mycket mat från person till person. När man äter så ska man inte bara ta första bästa fryspizza för att det går fort och är billigt. Det är den hemlagade, näringsrika maten som gör att kroppen mår bra. Vissa tror att man bara kan äta ris och kyckling när man tränar, eller det är åtminstone det vanligaste man ser att t.ex. bodybuilders äter. Det är dock inte alls bra eftersom kroppen är skapt för att äta en varierad kost. Så länge man inte dränker maten man lagar i fett eller socker så kommer det förmodligen gå bra. Leta recept på hemsidor som handlar om just kost och träning så kommer du hitta många goda och spännande alternativ. Under sommaren kan man med fördel grilla grönsaker, fisk och annat gott. Köp grillar billigt på Gardenstore om du inte har en grill sedan innan.